Welkom bij Links Markt

 

Maak gratis een account aan en begin met het
kopen of verkopen van links!

 
 

Vind je het lastig om goede links naar je website te plaatsen? Lukt het maar niet om de juiste websites te vinden en heb je urenlang website eigenaren benaderd met weinig resultaat? Of wil je advertentieruimte verhuren op je eigen website(s) en kun je geen adverteerders vinden?

Wij liepen zelf ook tegen deze problemen aan en daarom hebben we nagedacht over een gemakkelijke en efficiënte oplossing. We kregen het idee om een platform te bouwen waarop website eigenaren en adverteerders heel gemakkelijk links kunnen kopen en verkopen. Zo is Linkmarkt ontstaan!

Linksmarkt is de schakel tussen publishers (website eigenaren) en adverteerders. Via ons platform kun links kopen, advertentieruimte op je website beschikbaar stellen en links verkopen. Of je kunt zoeken naar relevante websites en hier vervolgens links inkopen.

Je kunt met slechts één account links kopen én verkopen. Hierdoor kun je met het saldo dat je hebt verdiend met de verkoop van links weer nieuwe links inkopen. Het resterende saldo betalen wij elke maand automatisch uit.

Linksmarkt heeft veel handige functionaliteiten en is zeer gemakkelijk in gebruik. Maak gratis een account aan en begin direct met het kopen en verkopen van links!

Account aanmaken

Heeft u hulp of uitleg nodig?

 
 

Of bel ons op: +31610316478